اطلاعات کتاب
۱۰%
ناموجود
products
قیمت کتاب چاپی:
۷۵۹۰۰۰۰ريال
تعداد مشاهده:
۲




Food Law and Regulation for Non-Lawyers

پدیدآوران:
ناشر:
Springer
دسته بندی: حقوق پزشکي و سلامت - حقوق غذايي

شابک: ۹۷۸۳۳۱۹۱۲۴۷۱۱

سال چاپ:۲۰۱۵

۲۵۳ صفحه - رقعي (شوميز) - چاپ ۲
موضوعات:

سفارش کتاب چاپی کلیه آثار مجد / دریافت از طریق پست

سفارش کتاب الکترونیک کتاب‌های جدید مجد / دسترسی از هر جای دنیا / قابل استفاده در رایانه فقط

سفارش چاپ بخشی از کتاب کلیه آثار مجد / رعایت حق مولف / با کیفیت کتاب چاپی / دریافت از طریق پست

     
This chapter begins a seven-part analysis introducing food law and regulation in the USA. It looks at the basic structure and function of the US government, including key concepts of federalism and the structure of judicial opinions. The chapter distinguishes the role of the USDA and FDA through statutory definitions, responsibilities, and the legislative happenstance that resulted in a two-agency-model. Special emphasis is placed on defining “food” and the judicially created concept of “intended use.” The chapter ends with a comparative look at food regulatory bodies around the world.
1